Skip to main content

Hosting

Een website en mailadressen met je eigen domeinnaam

Een website en mailadressen met je eigen domeinnaam zijn onderdeel van een professionele communicatie naar klanten en andere relaties. Hosting is daarbij onmisbaar. Wij verzorgen hosting en adviseren je hier indien gewenst over.

Shared hosting is de meest gebruikte manier van het hosten van websites. Je krijgt ruimte op een server waar je je website kunt plaatsen. Deze servers staan in een speciaal servercentrum dat verbonden is met de ‘backbone’ van internet. Ze staan daar voortdurend onder toezicht en er vinden regelmatig upgrades plaats om de snelle ontwikkelingen op netwerkgebied bij te houden.

Ook je e-mail kun je instellen via het hosting control panel. Je kunt er mailadressen aanmaken en het automatisch doorsturen van mail instellen. Binnen de hosting kun je POP- of IMAP-accounts instellen, zodat je mail binnen wordt gehaald op je laptop, tablet of telefoon. Daarnaast kun je gebruikmaken van webmail. Voor intensief en gedeeld gebruik raden wij Office 365 aan als de beste mailoplossing, waarbij je vanuit de DNS in het control panel doorverwijst naar de servers van Microsoft. Te veel ingewikkelde termen in één alinea? Vraag ons gerust om advies of uitleg.

Diensten

dWise Computers
Domeinnaamregistratie
dWise Computers
E-mail
dWise Computers
Shared Hosting
dWise Computers
Extensies, zoals .nl, .com en .eu.
dWise Computers
MySQL Databases

Team

DaveAaron

Domeinnaamregistratie

Het vastleggen van een domeinnaam kan via ons voor € 19,- per jaar voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu. Je kunt de naam vastleggen om er later een hostingpakket aan te koppelen, om hem door te verwijzen naar een website of gewoon omdat je niet wilt dat iemand anders die naam in gebruik zal nemen.

Shared Hostingpakket S2

Voor € 65,- per jaar, exclusief BTW, kun je bij ons een shared hostingpakket S2 afnemen. Daarvoor krijg je 100GB SSD opslag, onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal mailadressen en een onbeperkt aantal MySQL databases. De domeinnaamregistratie is bij deze prijs inbegrepen voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu.

Shared Hostingpakket S3

Voor € 115,- per jaar, exclusief BTW, kun je bij ons een shared hostingpakket S3 afnemen. Daarvoor krijg je 250GB SSD opslag, onbeperkt dataverkeer, een onbeperkt aantal mailadressen, een onbeperkt aantal MySQL databases en de mogelijkheid om domeinnamen te koppelen. Het S3-pakket leent zich ervoor om meerdere websites vanuit één pakket te beheren. De domeinnaamregistratie is bij deze prijs inbegrepen voor de meest voorkomende extensies, zoals .nl, .com en .eu.

20

jaar ervaring in hosting

300

websites in beheer

900

domeinnamen in beheer